Anda pelawat yang ke

Followers

LOCAL TIME GMT +8

Wednesday, March 28, 2012

9M2RJ Raja Mani


Beliau antara ham zaman 70an,diberitakan yang 9M2AU abang Aziz memerlukan kerjasama daripada rakan-rakan ham untuk membantu beliau menaikkan antenna hf/dipole di qth 9M2RJ ni...dalam usia yg menjangkau 60an untuk menaikkan antenna hf memanglah sukar,oleh itu sesiapa yang berkelapangan boleh membantu abang Aziz untuk naikkan antenna....maklumat yang selanjutnya sila hubungi abang Aziz.
*Beliau ke SKMM dengan membonceng motorsikal untuk memberi sokongan moral kepada calon-calon ujian Cw...

*sharing photo from 9m2bal.blogspot.com/

posted from Bloggeroid

Keputusan Ujian Morse Siri1 2012


posted from Bloggeroid

UJIAN MORSE CODE SIRI 12012

Dah lama betul tak jengok blog ini,asyik dengan Face Book je,ujian morse dah pun berakhir..pada
Kali ini seramai 38orang calon yang mendaftar cuma 34 orang calon sahaja yang hadirkan diri,daripada 34 orang yang lulus cuma 12 orang,22 orang calon gagal untuk menempah jersi 9M,..harapan saya mereka yang gagal akan terus berusaha untuk kembali lagi pada ujian penggal ke2 2012,kepada calon yang lulus tahniah...harapan saya selepas ini sudilah kiranya memeriahkan lagi 40m.
Kepada Isham Iseey 9W2ISE calon dari Terengganu syabas!! usaha anda yang tak kenal penat berbaloi sudah...Untuk keputusan dan berita yang lebih padat sila ke
http://9m2bal.blogspot.com/ maaf yer sebab atas masalah tugasan lintas langsung daripada Cyberjaya tak dapat diadakan...kepada yang belum sertai group FB sila hantar request ke Radio Amatur Maaysia..sekian jumpa lagi di posting hadapan.