Anda pelawat yang ke

Followers

LOCAL TIME GMT +8

Sunday, July 27, 2008

SAMBUTAN HARI KELUARGA 145.475

Alhamdulillah berkat kerjasama semua pihak hari keluarga 145.475 berjalan dengan sempurna,objektif untuk mengeratkan lagi tali persaudaraan di kalangan raka-rakan setempat nampaknya membuahkan hasil,aturcara untuk anak-anak,isteri-isteri dan rakan-rakan ternyata meriah,keriangan jelas terpancar di kalangan anak-anak yang senentiasa ternanti saat yang sebegini,majlis yang serba ringkas ini insyaallah akan diteruskan pada tahun hadapan.Cayalah Pak Ssukur lain kali sponser lagi eeemmm....sepak raga ratus dihadiahkan teleskopic antenna Rm80.00 patutlah tak ditunjukkan hadiah apa, suprise rupanya,kepada rakan-rakan yang menyumbang hadiah-hadiah untuk acara sukaneka terima kasih banyak,lain tahun sponser lagi tau!! Kepada mereka yang terlibat secara langsung atau tidak ucapan ribuan terima kasih di atas kerjasama yang diberikan bagi menjayakan hari keluarga 145.475.
Ucapan perasmian hari keluarga oleh Pak Rahim 9M2RR


Apalah... agaknya yang ditengok tu sampai tak terkebil biji mata Pak Fuad ni?


9W2MYR kot yer posing pun janganlah tutup mata..hehehehe...ni gambar candid ni!


Acara kutip coklat siapa yang paling banyak Wow! satu minggu punya stok tak habis nih!! terlatah anak-anak buatkan rakan-rakan tak kering gusi hehehehe...Ni pula acara keluarga,anak dengan abah/mak atau rakan ham dan isteri,eeemmm bukan senang nooo...nak buat tasbih..eeeih eeihh tasbih straw??cucuk bang...adik cucuk jangan tak cucuk..


Ni cara terbuka kepada semua orang,tak perlu kemahiran cuma perlu lapar aja...hehehehe..acara yang semua orang dok tertunggu tunggu acara melahap oopss! acara bersantap,fuuhhh memang sedap keli bakar,air asam,sambal dengan ulam,talang kering,kari...eeemmm memang best.

"Code Group" Lanjutan

Sepanjang dua tahun saya melepasi ujian morse,saya sentiasa mencari kaedah mudah untuk rakan-rakan memahami cw atau mempelajari/mengenali karektor-karektor cw,sepanjang 2 tahun penelitian dan kajian kepada kod asas menemukan saya group-group kod yang mungkin tak ramai rakan-rakan yang perasan.

KOD GROUP YANG BERAKHIR DENGAN "DIT"N-. D-.. B-...

N-. G--.

R.-. L.-.. F..-.

R.-. P.--.

G--. Z--.. C-.-.KOD GROUP YANG BERAKHIR DENGAN "DA"

A.- U..- V...-

A.- W.-- J.---

A.- K-.- Y-.--

A.- K-.- X-..-

K-.- Q--.-

Perhatikan kod sebelum dan selepas,amati kod A iaitu "dit da" jika ditambahkan satu dit di belakangnya maka kod tersebut sudah menjadi kod R oleh demikian saya putuskan bahawa kod yang saya senaraikan di bawah adalah kod group "BEFORE and AFTER"
Hal yang sama pada kod N-. jika diletakkan satu "Da" ia akan menjadi karektor kod lain iaitu K "Da di Da" hal yang sama boleh anda perhatikan beberapa kod yang saya lampirkan di bawah.

A.- R.-.

A.- W.--

N-. D-..

N-. K-.-

R.-. L.-..

K-.- Y-.--

W.-- P.--.

K-.- C-.-.

D-.. X-..-

G--. Q--.-

G--. Z--..