Anda pelawat yang ke

Followers

LOCAL TIME GMT +8

Tuesday, November 6, 2007

PENGHARGAAN/PENGIKTIRAFAN DARIPADA 9M2AR




Minggu yang lepas cikgu memaklumkan kepada aku yang t-shirt dan cap dah diposkan sebagai tanda penghargaan ke atas cw aku yang "bolehlahhh",2 hari yang lepas aku menerimanya.Bagaimanapun cikgu memaklumkan yang pihak vendor tidak mengikuti spefikasi yang cikgu arahkan,apa pun aku nak rakamkan jutaan terima kasih kepada cikgu atas pemberian ini,ianya menyemarakkan lagi untuk aku up speed cw aku"harap lepas ni target aku nak sepantas Azlan (9m2agc)"MASTER" level kata cikgu.Cw aku walhalnya tak sepantas mana "ala kadar saja"berkat cikgu yang kerap ajak aku bermain di cw band alhamdulliah rasanya elok sikit daripada dulu-dulu emmm...tapi malangnya masih tak berani nak pergi DX di Cw band.

Kalau berkesempatan rakan-rakan 9M yang baru jangan malu untuk ke cw band,walaupun perlahan tak mengapa kita masih ada cikgu,Pak Eshee,Pak Long Marzuki,Cikgu Mazwan dan lain-lain yang boleh memberikan tunjuk ajar.

4 comments:

yongzu @ 9W2YZU said...

Tahniah! Usaha berterusan pasti membuahkan hasil juga menjadi perangsang kepada rakan-rakan RA yang lain.

20dB Over 9 said...

T.kasih kak yong,sebab tu saya nak sangat rakan 9W belajar cw untuk upgrade ke 9M seperti mana arwah guru saya "9m2gl"tekankan kepada saya dan rakan2.

azlan said...

assalamulaikum pak man jgn la ckp mcm 2 kita sama2 belajar cw saya pun tak la sebaik mana.cuma saya still practice setiap hari cw untuk still maintain kita sama2 belajar ye 73

9M2PJU said...

tahniah bang man. saya baru berjinak dengan CW. masih perlahan. hehe