Anda pelawat yang ke

Followers

LOCAL TIME GMT +8

Saturday, October 3, 2009

ANTARA MEREKA YANG BERANI MEYAHUT CABARAN PADA 7 OKT INI

Berikut adalah senarai peserta yang bakal menduduki ujian cw pada 7hb Oktober ini ialah:

Rakan Amatur daripada Perlis Indra Kayangan
1.9w2OUT (XYL kepada 9M2GET)
2.9w2ZAK
3.9w2ZRZ
**9w2ATR

Rakan Amatur daripada Pahang Darul Makmur

4.9w2RBY-Ruby bonda 1st timer
5.9w2FRD-Firdaus adik saya(2nd try)
6.9w2ADH-Adha(1st timer)
7.9w2OZM-Bajam(1st timer)
8.9w2ALU-Alu(1st timer)
9.9w2AZA-Maza adik saya(1st timer)
10.9w2RZL(Mungkin)
11.9w2HOO-Kuantan

Rakan Amatur yang lain ialah:

12.9w2YR
13.9w2AFR
14.9w2PRO
15.9w2RIE-kuala lumpur
**9w2MIE-P.langkawi
**9w2ZJS-P.langkawi
**9w2YXY-P.langkawi
16.9w2GTI-Selangor (mungkin)
17.9w2DTR-Selangor
18.9w2LRA-Selangor
19.9w2WF-Fadzil-K.lumpur
20.9w2TLB-Talib


Yang bertanda bintang(**) permohonan mereka untuk menduduki ujian telah ditolak kerana faktor kelewatan,apa pun saya harapkan rakan Langkawi bersabar,sessi kemudiannya awal sedikit submit borang.

Sila maklumkan kepada saya jika anda mengetahui mana-mana rakan yang secara resminya akan menduduki ujian cw pada sessi kali ini,untuk saya akan update kan di sini.

9 comments:

Anonymous said...

9w2rie-kuala lumpur

9w2mie- P.langkawi
9w2zjs- P.langkawi
9w2yxy- P.langkawi

Anonymous said...

9w2gti-selangor (mungkin)
9w2dtr- selangor
9w2lra- selangoe

Anonymous said...

9w2tlb Talib
9w2wf Fadzil

9m2rs .. untuk upgrade 1 alphabet 9M2R hi hi

mazru(9m2mzr) said...

9w2hoo-hoo kuantan
9w2rzl-rizal(mungkin)

Anonymous said...

cw for upgrade 1 alphabet test 30wpm will open next year....

Anonymous said...

9W2ATR - Perlis- juga ditolak permohonan kerana lewat mohon

Anonymous said...

Thank you for your info regarding cw test at 30wpm next year. At the moment I can only do 15wpm. Hopefully in 1 year's time I will be able to do 30wpm.

Makan cw
berak cw
tidor cw
driving cw.
mati pun cw.

hi hi hi. 9M2R.
Saya dapat berita
9M2A sudah dikeluarkan olih MCMC kepada ????
Sama sama kita tunggu bilakah 9M2A akan keudara

Anonymous said...

Callsign 9M2A suara beliau tidak akan ke udara kerana callsign anugerah...sama seperti callsign
yang lain juga cara mendapat dari pintu tertutup..dan ada lagi..

Anonymous said...

kalau fail jgn blame pulak. ni yg takut nama keluar kat sini. kalau luluih tak pa kalau fail buat malu saja. Sekadar mencuba saja dengan usaha yg dah dibuat